PREMIÄR!!!!!!

RÄVJAKT

Kan inte börja så mycket bättre. 30min drev, känns som en fin uppvärmning.
Bara att hoppas att det går bra för kompanjonerna norröver!
Foto: Kan inte börja så mycket bättre. 30min drev, känns som en fin uppvärmning.<br />
Bara att hoppas att det går bra för kompanjonerna norröver!

BJÖRNJAKT

Började dagen med jakt på en mindre turbobjörn som drog iväg rejält rätt ut på fel marker med trötta hundar i den hemska värmen som följd… Eftermiddagen bestod av eftersök med sliten hund… Trötta maggie fick köra ett övertidsskift och leta upp björnen och valla ut den på en väg där postaren tyvärr inte hann fram i tid, men hann precis fånga maggie så vi fick lämna över jobbet till utvilade hundar och lst. Mattias hade inga direkta uppslag på sin front så nu har han tack å lov fixat en hamburgare till sin utsvultna kollega…

BOCK

Lars avslutar dagen med en fin bock! Blev hattrick idag räv, grävling å bock!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *